Milovníci detektivek zbystřete! Tohle tu ještě nebylo…

Zdaleka ne každý detektivní příběh s překvapivou zápletkou, strhujícím napětím či nečekaným zvratem se dostane do knižních románů. Mnohdy pro skvělý příběh není potřeba stavět detailní charaktery, větvení příběhových linií ani popisování míst. velká řada příběhů má své kouzlo v přímočarosti a jednoduchosti. A proto i ti nejlepší spisovatelé píší vedle románů i povídky. Bohužel čtenáři jsou velmi často o taková díla ochuzeni. Pokud autor nevydá sborník, většina fanoušků se k osamocené povídce vytištěné v časopise nedostala. Nebylo dosud žádné souhrnné místo, kde by si čtenáři mohli přečíst detektivní povídky od nejlepších českých autorů. Až dosud…

Nový on-line magazín detektivek právě startuje…

V březnu (měsíc knihy) startuje nové on-line magazín, který poskytne nejlepší detektivní povídky od známých českých autorů. Od 2.3. bude na stránce https://pickey.cz/ceskedetektivky.cz vycházet každý čtvrtek nová povídka. Povídka přijde všem registrovaným čtenářům přímo na e-mail a zároveň bude neustále přístupná v rámci magazínu. Na jediném místě tak vznikne nekončící databáze nejlepších příběhů s detektivním tématem. Databáze, která bude přístupná kdykoli a odkudkoli. Stačí mít pouze internet a můžete mít všechny díla vždy po ruce – ať jste doma, ve vlaku, nebo i na toaletě. 

Nepůjde však zdaleka o klasické detektivky, které by se “očetli” monotématičností. Povídky budou založené na detektivní zápletce, stylově však budo pestré a s žánrovým překryvem do dalších stylů – thriller, horor, parodie, sci-fi, romantika,… 

Obsah do magazínu dodávají ty nejzvučnější jména z české literatury. František Niedl, Andrea Čekanová, Martin Štefko, Zuzana Rampichová, Veronika Fiedlerová, Lukáš Hrdlička, Ludmila Svozilová, Petr Válek a mnoho dalších.

Něco navíc pro fanoušky

V rámci magazínu je pro zájemce i fanouškovská sekce, ve které bude pravidelně zveřejňován bonusový obsah. Fanoušci budou pravidelně zásobování rozhovory s autory, články i dalším bonusovým materiálem jako detektivní hry, rébusy, grafikou či e-knihami zdarma.

A kolik to stojí? Méně než káva!

Desítky spisovatelů snažících se Vás nadchnout svými příběhy, technický servis stálého přístupu a doručování, bonusy, dárky… Asi se ptáte, co Vás to bude stát, že? Tak se pevně usaďte… kompletní přístup ke všem povídkám stojí POUZE 59 Kč měsíčně!

Ano… za cenu jediného piva, kávy, nebo deseti rohlíků získáte prakticky nekonečné čtení nabyté emocemi, napětím, strachem, nápady i poznatky.

VIP členství “fanoušek” se všemi bonusovými materiály pak pouze o 20 Kč více (tedy 79 Kč měsíčně).

About The Author